Ring til os:

(+45) 20 16 23 60

E-mail:

info@malerfirmaetsoerenolesen.dk

Vi maler i Hjørring

2. jan 2018 | Indendørs

Vi maler i Hjørring

2. jan 2018 | Indendørs

Vi maler i Hjørring – Maleropgave i Hjørring

Det har været en spændende December med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor der også blev nået et hus i Hjørring.

Der kunne startes på huset søndag d. 17 december og jeg lovede det færdigt til d. 23 december. Huset var revnet i alle hjørner, så efter at hele huset blev dækket ned i pap, kunne der startes med at fuge hele huset i MS fuge. Lofterne var nogle steder lidt ujævne så de blev spartlet der hvor det var nødvendigt, for et smukt loft.

Så skulle stederne på lofterne som var spartlet slibes, inden lofterne kunne males med BJ 3 i Iglo S0500. BJ 3 er en refleksfri miljømærket loftmaling, der anvendes indendørs på lofter og er især velegnet til lofter med store lysindfald. Huset havde loft til kip i flere rum, så den store 8 trins stige skulle i brug til dette.

Væggene var i flere rum grågrønne og her var det nødvendigt at male 2 gange med BJ 5 Iglo S0500. I de rum der var hvide men trængte til lidt opfriskning var 1 gang nok for et smukt resultat.

Til sidst skulle fodlister, gerigter og karme males. Spor efter støvsuger, sko og alm. brug havde sat sig til kende flere steder. Der blev her malet med Pari-dan 30 i Ral 9010 som igen passede til eksisterende vinduer og døre. Oprydning og støvsugning inden der kunne ringes til kunden d. 22 december og sige at huset var klar til indflytning.

Se flere projekter her: https://malerfirmaetsoerenolesen.dk/projekter/

Kontakt os

Kvanvej 3, Tornby
9850 Hirtshals

(+45) 20 16 23 60

info@malerfirmaetsoerenolesen.dk

Share This