Flyttelejligheder malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET inden du flytter?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Flyttelejligheder

Står du og skal flytte? Skal du have malet indendørs?

Vi udfører alt i malerarbejde i forbindelse med flyttelejligheder – både ind- og udflytning. Vi går ind for en fair pris og har ALTID kunden i fokus.

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Er tiden begrænset, maler vi gerne på alle tider af døgnet uden merpris. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud til alle vores kunder og en aftale er altid en aftale hos os.

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Malermester der maler i hele Nordjylland - Hjørring, Hirtshals, Aalborg og Skagen

Trænger dit hjem til en kærlig hånd med et solidt stykke malerarbejde? Vi maler Nordjylland rundt, hvad end du søger en maler i Hjørring, Aalborg eller Skagen - vi maler både indenfor og udenfor. Vi lægger en dyd i at imødekomme vores kunder på bedste hvis, og køre derfor gerne lidt længere, for at du kan få dine ønsker og behov opfyldt. Hos Malerfirmaet Søren Olesen har vores malere den faglige viden der skal til, for at kunne udføre et godt stykke arbejde. Vi har erfarende malere med en bred viden indenfor faget, så du kan føle dig tryg, når vi maler Nordjylland rundt. Vi garanterer et gennemført stykke arbejde, uanset om du har brug for et malerfirma til de store og tunge projekter, eller til de små renoveringsopgaver i hjemmet. Det er i vores bedste interesse at se vores kunder tilfredse – så er vi nemlig glade.

Selvom vi med glæde køre Nordjylland rundt, foregår en stor del af vores arbejde tæt på hovedsædet - nemlig når vi maler i Hjørring eller når vi maler i Hirtshals. Er du på udkig efter en maler i Hjørring eller Hirtshals som udfører et professionelt arbejde, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi sætter en ære i at rådgive og snakke med vores kunder, så i føler jer i gode hænder hos Malerfirma Søren Olesen. Det er vigtigt for os at føle vi gør en forskel, og derfor ønsker vi at bruge den nødvendige tid der skal til, så fokus altid er 100% på vores kunder.

Vi maler med nordjyske priser

Som maler i Nordjylland holder vi fast i de gode gamle nordjyske værdier – og priser!

Prisen for vores malerarbejde vil altid være svingene, alt efter størrelsen på arbejdsopgaverne. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris, men vi garantere altid konkurrencedygtige priser, når vi maler rundt i Nordjylland. Hos Malerfirmaet Søren Olesen betaler du for hvad du får, og ikke for mere end det. Vi bestræber os på at holde omkostningerne nede, i det omfang der kan lade sig gøre, så gebyrer og ekstra regninger ikke vil forekomme. Derudover gør vi en dyd ud af at overholde aftaler og betingelser. Glade kunder gør glade medarbejdere – og det er sådan vi bedst kan lide det.

Har du brug for en maler i Nordjylland? Kontakt os allerede i dag, og få et helt uforpligtende tilbud på det malerarbejde du ønsker udført.

Projekt

Share This