Flyttelejligheder malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET inden du flytter?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Flyttelejligheder

Står du og skal flytte? Skal du have malet indendørs?

Vi udfører alt i malerarbejde i forbindelse med flyttelejligheder – både ind- og udflytning. Vi går ind for en fair pris og har ALTID kunden i fokus.

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Er tiden begrænset, maler vi gerne på alle tider af døgnet uden merpris. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud til alle vores kunder og en aftale er altid en aftale hos os.

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Projekt

Share This