Alt i malerarbejde

Malerfirmaet søren Olesen udfører alt i malerarbejde både inden- og udendørs

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Alt i malerarbejde

Om det er den lille entre, stuen, facaden, kontoret eller sommerhuset, så gør vi det ALTID med kunden i fokus til en fair pris.

Vi maler i alle farver og tager gerne en god snak med jer, om jeres ønsker og drømme, så vi kan finde den rette farve, tapet, væv eller filt, der passer jer og huset, kontoret eller sommerhuset.

Vi ved at malerarbejdet er den afsluttende finish, så enhver detalje skal være perfekt arbejde og vi stræber ikke efter mindre. Vi har altid kunden i fokus, så drømme og forventninger kan gå i opfyldelse.

Vi ved at et grundigt forarbejde er nøglen til et sundt hus som holder længere i det udfordrende danske klima. Vi kender vigtigheden af, at huset får den bedste behandling hver gang, så i får et sundt og flot hus der holder værdien.

Der er mange muligheder i maling, om det er træhuset, vinduet eller en vandskuret facade der skal males. Vi gør en dyd ud af, at give jer og jeres hus den bedste behandling hver gang vi maler, dette gør vi med markedets bedste produkter.

Er tiden begrænset, maler vi gerne på alle tider af døgnet uden merpris. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud til alle vores kunder og en aftale er altid en aftale hos os.

Vores leverandører har alle malingstyper, hvilket betyder, at vi også udfører malerarbejde med maling der er udviklet i samarbejde med Astma – Allergi Danmarks kriterier for maling. Så alle ønsker og tanker, kan overføres til jeres vægge.

N

Indendørs

N

Udendørs

N

Kontorer

N

Institutioner

N

Boligforeninger

N

Flyttelejligheder

N

Sommerhuse

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Share This