Sommerhus malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET dit sommerhus?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Sommerhuse

Trænger dit sommerhus til at blive frisket op?

Vi bruger kun de bedste produkter til dit sommerhus, uanset om det er bygget i træ eller sten.

Vi udfører alle typer af malerarbejde i forbindelse med sommerhuse til en fair pris og ALTID med kunden i fokus.

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi samarbejder med vores professionelle leverandører i at finde den bedste behandling hver gang, til netop jeres sommerhus.

Er vi i tvivl om hvilken behandling sommerhuset har fået tidligere, kan dette kontrolleres via en lille kemisk proces, sådan vi leverer jer den helt rette behandling hver gang, vi maler.

Vi går ikke på kompromis når vi skal male jeres sommerhus. Hvert hus for os er unik og kun den bedste behandling til jer og jeres hus er godt nok for os. Vi lever af glade kunder der får det bedste resultat til en fair pris til aftalte tid.

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Projekt

Share This