Sommerhus malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET dit sommerhus?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Sommerhuse

Trænger dit sommerhus til at blive frisket op?

Vi bruger kun de bedste produkter til dit sommerhus, uanset om det er bygget i træ eller sten.

Vi udfører alle typer af malerarbejde i forbindelse med sommerhuse til en fair pris og ALTID med kunden i fokus.

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi samarbejder med vores professionelle leverandører i at finde den bedste behandling hver gang, til netop jeres sommerhus.

Er vi i tvivl om hvilken behandling sommerhuset har fået tidligere, kan dette kontrolleres via en lille kemisk proces, sådan vi leverer jer den helt rette behandling hver gang, vi maler.

Vi går ikke på kompromis når vi skal male jeres sommerhus. Hvert hus for os er unik og kun den bedste behandling til jer og jeres hus er godt nok for os. Vi lever af glade kunder der får det bedste resultat til en fair pris til aftalte tid.

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Malermester der maler i hele Nordjylland - Hjørring, Hirtshals, Aalborg og Skagen

Trænger dit hjem til en kærlig hånd med et solidt stykke malerarbejde? Vi maler Nordjylland rundt, hvad end du søger en maler i Hjørring, Aalborg eller Skagen - vi maler både indenfor og udenfor. Vi lægger en dyd i at imødekomme vores kunder på bedste hvis, og køre derfor gerne lidt længere, for at du kan få dine ønsker og behov opfyldt. Hos Malerfirmaet Søren Olesen har vores malere den faglige viden der skal til, for at kunne udføre et godt stykke arbejde. Vi har erfarende malere med en bred viden indenfor faget, så du kan føle dig tryg, når vi maler Nordjylland rundt. Vi garanterer et gennemført stykke arbejde, uanset om du har brug for et malerfirma til de store og tunge projekter, eller til de små renoveringsopgaver i hjemmet. Det er i vores bedste interesse at se vores kunder tilfredse – så er vi nemlig glade.

Selvom vi med glæde køre Nordjylland rundt, foregår en stor del af vores arbejde tæt på hovedsædet - nemlig når vi maler i Hjørring eller når vi maler i Hirtshals. Er du på udkig efter en maler i Hjørring eller Hirtshals som udfører et professionelt arbejde, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi sætter en ære i at rådgive og snakke med vores kunder, så i føler jer i gode hænder hos Malerfirma Søren Olesen. Det er vigtigt for os at føle vi gør en forskel, og derfor ønsker vi at bruge den nødvendige tid der skal til, så fokus altid er 100% på vores kunder.

Vi maler med nordjyske priser

Som maler i Nordjylland holder vi fast i de gode gamle nordjyske værdier – og priser!

Prisen for vores malerarbejde vil altid være svingene, alt efter størrelsen på arbejdsopgaverne. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris, men vi garantere altid konkurrencedygtige priser, når vi maler rundt i Nordjylland. Hos Malerfirmaet Søren Olesen betaler du for hvad du får, og ikke for mere end det. Vi bestræber os på at holde omkostningerne nede, i det omfang der kan lade sig gøre, så gebyrer og ekstra regninger ikke vil forekomme. Derudover gør vi en dyd ud af at overholde aftaler og betingelser. Glade kunder gør glade medarbejdere – og det er sådan vi bedst kan lide det.

Har du brug for en maler i Nordjylland? Kontakt os allerede i dag, og få et helt uforpligtende tilbud på det malerarbejde du ønsker udført.

Projekt

Share This