Jeg giver hermed Søren Olesens malerarbejde de bedste anbefalinger. Den seneste uge har Søren malet mit hus udvendigt til min fulde tilfredshed! Han leverer kvalitet til tiden og til en rigtig skarp pris. Desuden er han en rigtig behagelig fyr at omgås. Win-Win-Win?
Kristian Larsen

Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet i vores hus, efter Malerfirmaet Søren Olesen har været der! Søren er en mand der i den grad brænder for sit fag, og for at gøre det allerbedste for sine kunder. Vi har fået en service der var i top, og et fantastisk resultat! Vi vil bestemt gøre brug af Søren og hans kompagnon igen, samt anbefale deres gode arbejde til andre �
Trine Aagaard Christiansen

Vi har netop fået malet vores hus udvendigt, underbeklædning, stern samt olieret vinduer og døre, som mildest talt trængte til en opfriskning. Og vi er blevet så glade for det flotte resultat. Malerfirmaet Søren Olesen har udført et top professionelt stykke arbejde, og under hele processen har vi fået utrolig god service og vejledning. Der er ingen tvivl om at Søren har sans for detaljen og ikke går på kompromis med kvaliteten – heller ikke de produkter, som er blevet anvendt. Det har undervejs givet os følelsen af at være i trygge hænder. Og så er det jo bare et ekstra plus, at prisen for det hele har været yderst fornuftig. Vi kan derfor kun give Malerfirmaet Søren Olesen vores allerbedste anbefalinger, og vi vil helt sikkert kontakte Søren igen næste gang.
Lena Madsen

Super god finish. Har kun rosende ord til dig Søren for flot arbejde
Michael Nyholm Sort

Fuldt tilfredshed. Tak for et super flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale dig til andre, da du gør et så flot stykke arbejde og giver en rigtig god service 🙂
Henriette Winther Bruhn

Fuld tilfredshed – virkelig flot arbejde – og meget pålideligt malerfirma. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Mette Nyholm Sort

Søren er idag blevet færdig med at male hele mit hus indvendigt – vægge, fodlister, dørkarme og gerigter i 2 plan står nu knivskarpt. Søren får mine allerbedste anbefalinger og jeg vil til enhver tid anbefale andre, at få Søren til at udføre malerarbejdet.
Mette Nørgaard

Jeg vandt en konkurrence på 4 gratis timer incl. maling og fik malet nogle vinduer og døren i vores sommerhus. Dejligt. Søren kontaktede mig allerede samme aften som jeg havde vundet og arbejdet var udført inden 1 uge efter – Alt til vores fulde tilfredshed. Gode råd kunne man også sagtens få.
Lene Bech Frederiksen

1000 tak til Søren, der netop har opfrisket farverne på mine vægge, fodlister, dørkarme og radiatorer – det hele står nu knivskarpt, og jeg er SÅ tilfreds?? Tøv ikke med at tage kontakt til Søren, hvis du har behov for en dygtig og effektiv maler, der overholder alle aftaler og altid bruger maling af højeste kvalitet? Han vil helt sikkert kunne løfte opgaven til fuld tilfredshed?? Jeg giver Søren de bedste anbefalinger med på vejen?????
Michael Jensen

Share This