Udendørs malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET UDENDØRS?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udendørs malerarbejde

Skal du have malet Udendørs? Skal facaden, vinduerne eller andet udendørs malerarbejde laves?

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Vi ved at et grundigt forarbejde er nøglen til et sundt hus som holder længere i det udfordrende danske klima. Vi kender vigtigheden af, at huset får den bedste behandling hver gang, så I får et sundt og flot hus der holder værdien.

Der er mange muligheder i maling, om det er træhuset, vinduet eller en vandskuret facade der skal males. Vi gør en dyd ud af, at give jer og jeres hus den bedste behandling hver gang vi maler, dette gør vi med markedets bedste produkter.

Går du i salgstanker vil en flot facade formentlig give dit hus større værdi samt større mulighed for et hurtigere salg, uanset om det er dit sommerhus i træ eller dit vandskurede helårshus.

N

Facader

N

Vinduer

N

Døre

N

Tagudhæng

N

Vindskeder

N

Gavle

N

Stakitter

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Projekt

Share This