Udendørs malerarbejde

SKAL DU HAVE MALET UDENDØRS?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udendørs malerarbejde

Skal du have malet Udendørs? Skal facaden, vinduerne eller andet udendørs malerarbejde laves?

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Vi ved at et grundigt forarbejde er nøglen til et sundt hus som holder længere i det udfordrende danske klima. Vi kender vigtigheden af, at huset får den bedste behandling hver gang, så I får et sundt og flot hus der holder værdien.

Der er mange muligheder i maling, om det er træhuset, vinduet eller en vandskuret facade der skal males. Vi gør en dyd ud af, at give jer og jeres hus den bedste behandling hver gang vi maler, dette gør vi med markedets bedste produkter.

Går du i salgstanker vil en flot facade formentlig give dit hus større værdi samt større mulighed for et hurtigere salg, uanset om det er dit sommerhus i træ eller dit vandskurede helårshus.

N

Facader

N

Vinduer

N

Døre

N

Tagudhæng

N

Vindskeder

N

Gavle

N

Stakitter

Indendørs

Vi udfører alle indendørs maleropgaver, om det er den lille entre, stue eller hele huset der skal males, så er vi altid klar til opgaven og med et godt tilbud til dig.

Udendørs

Den flotte facade i sten eller træ, udhænget, de smukke gavle eller de gamle vinduer trænger engang imellem til en kærlig hånd for, at bevare gløden og det flotte ydre.

Erhverv

Vi maler gerne kontoret, kantinen eller opgangen og leverer et professionelt stykke arbejde hver gang. Arbejdet kan udføres efter lukketid eller i weekenden alt efter ønske, også uden merpris.

Flyttelejligheder

Vi giver gerne en konkurrence dygtig pris på lejligheder – flyttelejligheder både til private og erhversdrivende.

Sommerhuse

Vi fokuserer på, at levere det bedste malerarbejde på hver enkelt sommerhus. Et grundigt forarbejde er nøglen til at få et langtidsholdbart resultat, der både giver et smukt men også sundt sommerhus.

Lad os hjælpe dig

Vi hjælper med alle former for udendørs malerarbejde, uanset hvilken facadetype der er tale om. Vi er eksperter på området og vi ved hvordan de forskellige overfladearter skal håndteres for at få de bedste og mest holdbarer resultater. Vi tilpasser vores arbejde, så i får lige det resultat i ønsker. Med mange års erfaring indenfor udendørs malerarbejde rådgiver vi vores kunder til at finde de bedste produkter til den pågældende opgave. Når der skal males udendørs, er valg af maling ekstrem vigtigt. Vælger man den forkerte maling kan det beskadige facaden mere end det gavner. Der er mange ting at tage hensyn til ved udendørs maling, og der kan hurtigt opstå skader, som fugtskader, der kan ødelægge malingen.

Lad os hjælpe dig når facaden, vinduerne eller andre udendørs produkter har brug for en opfriskning. Vi ved hvad der skal til for at skabe et pænt ydre med den rette maling.

Giv dit hus en større værdi

Et hus kan hurtig se trist og slidt ud, hvis ikke der er taget godt hånd om det udendørs malerarbejde. Det kan være, det er ved at være længe siden der er blevet malet? Er der gået for lang tid siden penslen har været i sving, trænger huset helt sikkert til en omgang maling. Med et nymalet hus giver du dit hus en langt større værdi end ellers. Står du i en situation, hvor du gerne vil sælge huset, så er det helt klart det perfekte tidspunkt at male huset udvendigt. Udover at huset får en hel anden glans at se på, er det ofte også en god ide rent økonomisk. Prisen på huset stiger i takt med husets flotte ydre skabes. Dertil oplever vi, at vores kunder får nemmere ved at sælge huset, idet førstehåndsindtrykket af huset forbedres.

Med maling af huset udvendigt kommer altså både større økonomisk gevinst samt hurtigere salg. Ring til os og hør om dine muligheder for et flot og holdbart stykke udendørs malerarbejde.

Priser på udendørs malerarbejde

Hvad det koster det så at få malet huset udvendigt? Der er ikke helt så ligetil at give en specifik pris på malerarbejdet. Prisen vil være svingene, da den er sat ud fra en masse faktorer, som tilsammen giver den fulde pris. Alt efter hvor stort et areal der skal males, hvilken type maling den pågældende overflade skal have samt eventuelle andre bemærkninger, vil være de faktorer vi kigger på, når vi fastsætter en pris for arbejdet. Netop derfor er det svært at sige præcist hvad det koster at få malet huset udvendigt. Uanset hvad, kan vi dog altid garantere nogle gode priser. Hos os får du kvalitetsarbejde til billige penge. Vi har et konkurrencedygtigt prisniveau, så du ikke betaler overpris for det arbejde, der skal laves.

Kontakt os, og få en uforpligtende samtale om prisen på lige netop din opgave.

Service i top

Når vi maler, ved vi, at service er altafgørende for den gode oplevelse. Sammen med et holdbart og flot resultat er service en af de vigtigste faktorer for vores kunder. Vi ønsker at give kunden den bedste oplevelse, når der skal males hus udvendigt, og derfor ligger vi en dyd i at servicen altid er i top. Vi skal i samarbejde med kunden, finde den helt rigtige løsning til den pågældende opgave. Samarbejde er altafgørende for at skabe tryghed mellem maler og kunde. Når vi maler huse udvendigt, kender vi vigtigheden i arbejdet. Det er et betydningsfuldt stykke arbejde, og derfor sikre vi os altid at der er 100% enighed med kunden, før vi påbegynder vores arbejde. Vi rådgiver kunderne med den viden og ekspertise vores erfarende maler har, men i sidste ende vil det altid være kunden, der har det sidste ord. Vi følger de anvisninger vi får, og levere et solidt resultat ud fra kundens ønsker og behov.

Vi er med kunden hele vejen, lige fra opstartsfasen, til selve arbejdet og til det færdige resultat kan vises frem. Der er mange faktorer, der spiller ind ved maling af hus udvendigt. Vi forklarer hvordan arbejdet skal gøres, for at skabe de bedste resultater og vi lytter til de ønsker kunderne har. Vi sørger altid for at informere, så vores kunder føler sig trygge ved arbejdet. Er der problemer eller spørgsmål, står vores malere klar til at besvare disse og finde en løsning alle kan være med på – uanset om det er før, under eller efter arbejdet er gjort.

Udendørs maling kræver erfaring og know-how

At male huse udvendigt kræver et enormt stort know-how indenfor området. Lige ved udvendigt malerarbejde kan det derfor være svært at springe ud i opgaven selv. De mange forskellige overflader kræver hver deres behandling og maling, for at opnå et holdbart resultat, og det er derfor ikke helt så ligetil selv at skulle stå med opgaven. Når der males huse udvendigt, skal resultatet kunne modstå vind og vejr i mange år fremover. Det kan derfor godt betale sig at få en professionel og erfaren maler til at gøre jobbet. Vores malere har malet huse udvendigt i mange år, og har erfaring indenfor de forskellige overfladearter og hvordan disse bedst muligt behandles. Hvad end der er tale om husmure, plankeværk, vinduesrammer eller noget hel fjerde, skal det behandles forskelligt. Vi går meget op i holdbarheden af det færdige resultat, da udvendigt malerarbejde skal kunne holde langt ud i fremtiden.

Vores malere er altid opdateret på de nyeste metoder indenfor udvendig maling af huse. Vores know-how er stort, og vi bestræber os hele tiden på at lære mere for at kunne give vores kunder den bedste oplevelse og de bedste resultater. Vi levere et tilfredsstillende stykke arbejde når vi maler huse udvendigt på grund af en bred viden og erfaring indenfor området.

Trænger dit hus til at blive malet udvendigt eller står du og er i tvivl om noget? Kontakt os, så tager vi en snak om dine ønsker og behov, og finder sammen den bedste løsning til lige præcis dig.

Vi udfører malerarbejde til de fleste typer erhverv samt alle private

Trænger dit kontor eller din dagligstue til nyt liv?

Malermester der maler i hele Nordjylland - Hjørring, Hirtshals, Aalborg og Skagen

Trænger dit hjem til en kærlig hånd med et solidt stykke malerarbejde? Vi maler Nordjylland rundt, hvad end du søger en maler i Hjørring, Aalborg eller Skagen - vi maler både indenfor og udenfor. Vi lægger en dyd i at imødekomme vores kunder på bedste hvis, og køre derfor gerne lidt længere, for at du kan få dine ønsker og behov opfyldt. Hos Malerfirmaet Søren Olesen har vores malere den faglige viden der skal til, for at kunne udføre et godt stykke arbejde. Vi har erfarende malere med en bred viden indenfor faget, så du kan føle dig tryg, når vi maler Nordjylland rundt. Vi garanterer et gennemført stykke arbejde, uanset om du har brug for et malerfirma til de store og tunge projekter, eller til de små renoveringsopgaver i hjemmet. Det er i vores bedste interesse at se vores kunder tilfredse – så er vi nemlig glade.

Selvom vi med glæde køre Nordjylland rundt, foregår en stor del af vores arbejde tæt på hovedsædet - nemlig når vi maler i Hjørring eller når vi maler i Hirtshals. Er du på udkig efter en maler i Hjørring eller Hirtshals som udfører et professionelt arbejde, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi sætter en ære i at rådgive og snakke med vores kunder, så i føler jer i gode hænder hos Malerfirma Søren Olesen. Det er vigtigt for os at føle vi gør en forskel, og derfor ønsker vi at bruge den nødvendige tid der skal til, så fokus altid er 100% på vores kunder.

Vi maler med nordjyske priser

Som maler i Nordjylland holder vi fast i de gode gamle nordjyske værdier – og priser!

Prisen for vores malerarbejde vil altid være svingene, alt efter størrelsen på arbejdsopgaverne. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris, men vi garantere altid konkurrencedygtige priser, når vi maler rundt i Nordjylland. Hos Malerfirmaet Søren Olesen betaler du for hvad du får, og ikke for mere end det. Vi bestræber os på at holde omkostningerne nede, i det omfang der kan lade sig gøre, så gebyrer og ekstra regninger ikke vil forekomme. Derudover gør vi en dyd ud af at overholde aftaler og betingelser. Glade kunder gør glade medarbejdere – og det er sådan vi bedst kan lide det.

Har du brug for en maler i Nordjylland? Kontakt os allerede i dag, og få et helt uforpligtende tilbud på det malerarbejde du ønsker udført.

Projekt

Share This